groWise

Team

Ontdek ons gepassioneerd team 

Het groWise team is een krachtig en gepassioneerd collectief van experten met heel wat kilometers op de teller. Wij hebben elkaar gevonden vanuit een gedeelde visie en waarden. Wij bundelden onze krachten om organisaties beter van dienst te zijn in hun zoektocht naar een veilige en gezonde groei. Boek een vrijblijvend gesprek en laat ons ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
Luc Limère

Luc Limère

Wanneer u impactvol leiderschap wil ontwikkelen, opent Luc voor u een nieuwe wereld. Hij leert u de gepaste balans te ontwikkelen tussen ratio, wijsheid en gevoel. Al 24 jaar begeleidt hij, als trainer en executive coach, duizenden leiders in de corporate wereld op hun pad in de ontwikkeling van hun leiderschap en organisaties. Hij is er van overtuigd dat mensen blijvend kunnen groeien wanneer ze bewuste keuzes maken vanuit het hart met liefdevolle aandacht voor de mens en zijn omgeving.

Ingrid Merckx

Ingrid Merckx

Ingrid ziet het potentieel in mensen en plant zaadjes om de talenten bij mensen naar boven te halen en maximaal te benutten. Ze heeft een positieve kijk op het leven en inspireert mensen om voor hun geluk te kiezen, blij met wie ze zijn, wat ze doen en de beslissingen die ze nemen. Ze gaat met mensen en teams op pad en daagt ze uit om het beste uit zichzelf te halen en hun verantwoordelijkheid te nemen. Want als je goed in je vel zit, dan geniet je daar niet enkel zelf van, maar ook je hele omgeving.

Johan Puttaert

Johan Puttaert

Johan heeft als zelfstandig ondernemer en bedrijfsleider, een rijke achtergrond opgebouwd bij meerdere organisaties. Als executive coach en teamtrainer begeleidt hij zo’n 30 jaar management teams van de grootste bedrijven van het land.  Hierbij toont hij aan dat de weg afleggen van hoofd naar hart, leidt tot meer passie, productiviteit en persoonlijk geluk. Voor hem zijn de Vier Inzichten van de Tolteken zijn bakens op deze weg naar Hartwijsheid.
Christine Pelgrims

Christine Pelgrims

Begin jaren 80 schreef Christine als eerste aan een Vlaamse universiteit een eindverhandeling over communicatie en besluitvorming in organisaties. 40 jaar later klinkt het nog steeds als een verlangen of zelf een behoefte om met dit thema meer zorgzaam mee om te springen. Als coach voor mens en organisatie maakt Christine het verschil met de juiste interventies en een goede balans tussen zijn, doen en loslaten.  Intuïtief handelen en systemisch kijken zijn voor haar de kern om dit te realiseren. Als golfer wordt ze geïnspireerd door de quote “Everyone has to find his own authentic swing”. En waarom zou jij daar niet voor gaan in verbinding met jouw organisatie?

Wim Vanaken

Wim Vanaken

Wim Vanaken is een ervaren leiderschapstrainer en coach in binnen- en buitenland, voor bedrijven, organisaties en overheden. De essentie van leiderschap, het ontwikkelen van een natuurlijke autoriteit, het installeren van vertrouwen als basis voor performance, het aansturen, ondersteunen en begeleiden van passie en talent, het verbinden van mensen en het smeden en inspireren van hechte teams vormen de speerpunten van zijn missie. Het hart van de leider, de mensen en de organisatie staat hierin centraal.
"In the past, jobs were about muscles, now they're about brains, but in the future they'll be about the heart." - Minouche Shafik, director London School of Economics -


Rense Woets

Rense Woets

Binnen een grote multinational heeft Rense in de loop van 16 jaar in diverse leidinggevende functies een groot aantal mensen begeleid in het ontwikkelen van hun persoonlijk leiderschap. Zijn passie om mensen te begeleiden in het vinden van hun authentieke zelf en hun eigen “purpose”, is na het overleven van een levensbedreigende ziekte, zijn belangrijkste drijfveer. Zodat ze bewuster in het leven staan en weloverwogen keuzes leren maken vanuit het hart. Sinds 2013 begeleidt hij individuen en organisaties op gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en organisatieontwikkeling door mensen in hun kracht te zetten. Dit zowel door middel van coaching, hosting, alsook interim (project) management en consultancy. Daarbij put hij uit een grote diversiteit aan hulpmiddelen zoals onder andere NLP, provocatief coachen, Art of Participatory leadership, Art of Hosting en Theory-U.

There is a crack in everything. That's how the light gets in.  – Leonard Cohen –


Sofie Van Tricht

Sofie Van Tricht

Sofie is de gedroomde Office Manager die zich ten volle inzet om haar rol met de nodige discretie en een grote dosis intellect en gezond verstand uit te voeren. Klanten omschrijven haar als klantvriendelijk, flexibel en enthousiast. Ze hecht enorm veel belang aan duidelijkheid en vertrouwen om te zorgen voor een zo efficiënt mogelijke samenwerking.

Ronald Osephius

Ronald Osephius

Als ex internationaal ondernemer van meer dan 600 personeelsleden kent Ronald al ruim 23 jaar de persoonlijke- en bedrijfsmatige uitdagingen. Zijn persoonlijk doel is om je als liefdevolle kristalheldere spiegel te laten zien wie jij werkelijk kan zijn. Ronald is een bijzonder, krachtig en positief mens, die richting kan geven wanneer je het pad zelf niet meer kunt overzien. Hij raakt je diep van binnen. Vertrouw er maar op dat hij ontdekt waar het écht op aan komt. Zijn methodes behoren tot de meest effectieve van deze tijd, waarvoor hij tijd nog moeite spaart om zijn expertise hierin bij te schaven. Ronald gelooft dat iedereen het recht heeft om alle antwoorden te krijgen op de belangrijke levens- en/of organisatie vragen. Op die manier maakt hij de weg vrij naar natuurlijke zelfsturing en échte waardering. Deze man wil je ervaren. 


Catherine Dumont de Chassart

Catherine Dumont de Chassart

In de afgelopen vijftien jaar heeft Catherine vele trainingen en leadership development programma’s ontworpen en gefaciliteerd. Hierbij faciliteert en traint zij internationale, multiculturele teams van leiders die hun talenten en competenties wensen te verdiepen om tot vreugde, groei en resultaat te blijven komen.

Als Executive Coach, coacht Catherine vooral leiders die toe zijn aan reflectie op de eigen ontwikkeling in hun werk. Als Co-Active coach, gaat zij, samen met de coachee op zoek naar zijn/haar waarden, sterktes, talenten en bronnen van positieve energie. Alsook naar de blokkades en overtuigingen die vorderingen, balans of tevredenheid in de weg kunnen staan. Hierbij gaat zij uit van een waarderende benadering van wat er nu wel is. Zij gaat vlot confrontaties aan en steunt de coachee in die zoektocht alsook wanneer hij/zij moedige stappen dient te nemen om tot een resultaat te komen dat passende balans en tevredenheid brengt voor alle stakeholders.
Ulrik Ramsing

Ulrik Ramsing

Ulrik Ramsing, gevestigd in Denemarken, werkt als een ontwikkelingskatalysator en begeleidt leiders en organisaties op ongebruikelijke wegen naar een hoger doel en productiviteit, waarbij vaak vrij ongebruikelijke methoden worden gebruikt, variërend van bordspelen en sociale media tot grootschalige near-site-simulaties. Als internationale consultant heeft Ulrik geholpen om leiderschap zowel spannend, efficiënt als veilig te maken door zich te richten op het Leiderschaps-TAO: Tijd nemen, Afspraken maken en Opletten. Wat ook het kader is voor zijn boek "Unplugged - your path to authentic leadership". Na zes jaar in de VS te hebben gewerkt met bedrijfskritische installaties in de materiaalverwerkingsindustrie, keerde Ulrik Ramsing in 2006 terug naar Denemarken, met de nadruk op strategie, innovatie en teamprestaties. In de afgelopen jaren hebben energiebedrijven en offshorebedrijven zijn interpersoonlijke ervaringen gebruikt om het 'Affective Safety Leadership' te ontwikkelen en te leveren dat nodig is bij complexe, risicovolle real time-beslissingen. 


Gina Moors

Gina Moors

Gina heeft meer dan 20 jaar ervaring als teamleider-coach en als district manager in de retail. Sinds 2007 heeft ze haar eigen praktijk. Ze werkt onder andere als systemisch therapeute en faciliteert organisatie- en familieopstellingen, individueel of in groep. Gina is een inspirator en bemiddelaar en heeft een sterk aanvoelen met het veld waarin ze zich begeeft. Vanuit haar bezieling en hartsverbinding begeleidt ze mensen naar hun eigen waarheid, naar verbinding met zichzelf, met anderen en met het grote geheel. Ze leidt je als ervaringsdeskundige met haar kennis, via een verhelderende weg, naar authentiek leiderschap en zelfbewustzijn. Het evenwicht tussen het vrouwelijke en het mannelijke aspect is hierin vanzelfsprekend. Gina is ingewijd in het Pad van de Inca’s. Een gedachtengoed waarbij leven vanuit het hart centraal staat.
Els Druyts

Els Druyts

Vanuit haar eigen 'purpose': “With compassion & courage, let’s dare to dance differently”, begeleidt Els als 'Business/Life Coach' bedrijven en hun leiders om meer bewust aandacht, zingeving en richting te geven aan hun dagelijkse werk en leven met het oog op groei. Els inspireert als geen ander om de gewenste resultaten te bereiken door de doelstellingen en waarden van de onderneming en haar mensen op elkaar af te stemmen. Zowel de onderneming als leiders hebben hier baat bij: beide evolueren naar meer diepgang en levenskwaliteit, die duurzame waarde toevoegt. Dit is wat 'Purpose Driven Leadership' in petto heeft.
 
Bovenop haar jarenlange ervaring als gepassioneerde 'Mens & Organisatie' professional in verschillende ondernemingen (o.a. Unilever, Shell, VRT), volgde Els gedurende 4 jaar een intensieve coaching opleiding, die haar inzichten gaf en leerde te leven én werken vanuit haar purpose & intuïtieve kracht.

"Het delen van succes is het vermenigvuldigen van geluk."

Zin in een verfrissend en verhelderend gesprek?

Maak een afspraak met onze experten
+32 3 304 82 88 I office(@)growise.be I BTW: BE0691896050
Welkom in ons kantoor bij Fosbury & Sons
Mechelsesteenweg 271 1.1, 2018 Antwerpen
Volg ons op