Intake - GroWise
Ga met 25 jaar ervaring aan tafel zitten

Een synergie-check gesprek

Het eerste gesprek kan al op korte termijn. We bekijken dan of een Team Groei Traject zinvol is. Tijdens dit gesprek checken we of:

Plan je synergie-check gesprek

Onze experten staan voor meer dan 25 jaar ervaring in grote bedrijven zoals:

Wanneer je de oester met de parel wil vinden, durf dan samen een duik met ons te nemen.

Waarom GroWise

Ervaringen uit het verleden

Over Luc

Luc helpt jouw bedrijf bij groei en succes

Duizenden deelnemers groeiden met ons

Het vlaggenschip van onze leiderschapsprogramma’s

Het Leadership Development Program, wat Luc Limère bij ons heeft geïntroduceerd, is het vlaggenschip van ons leiderschap aanbod. Elk jaar ervaren tientallen van onze getalenteerde managers de waarde van dit intensieve traject. Het versterkt hun persoonlijke ontwikkeling, de impact op hun teams en projecten en hun veerkracht in de grote veranderingen die we ondergaan.

De chemie van een
sterk team

In een 3-daags programma brengen expert-trainers Wim Vanaken en Ingrid Merckx inzichten en bewustzijn over essentiële vaardigheden in communicatie. Zij gaan verder dan de theorie door eenvoudige maar effectieve technieken te leren die blijven hangen. Conflicten worden met vertrouwen behandeld. Weerstand leidt tot groei. Door een gemeenschappelijke taal te leren, krijgen zij ons op dezelfde golflengte.

Met Hart en Ziel

Zo staan alle medewerkers van Korian in hun werk. De begeleiding van directie en management team geeft zoveel voldoening omdat ze er, als tribe, telkens opnieuw voluit instappen. Ook in de moeilijke Covid-19 periode zijn we veilig en effectief blijven samenwerken. Zelfs in de meest kritische periode van de lock-down, hebben we samen ingezet op openheid, psychologische veiligheid en samenwerking.

Veel gestelde vragen

Het Team Groei Traject is er voor managementteams en hun leiders waarbij de samenwerking pijn doet en die op zoek zijn naar een stevige en duurzame oplossing.

Wij gaan niet voor de quick fix of de tips en tricks, maar voor een duurzame oplossing. Dit betekent dat je ook bereid moet zijn om tijd vrij te maken om te kunnen groeien.

In onze samenwerking vragen we van jullie:
1) De moed om onder water te durven duiken
2) Het vertrouwen in jullie eigen potentieel en dat van ons
3) Het geduld om de resultaten te laten groeien

GroWise draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders